Soffbord i mässing och glas

Soffbord med ett underrede av mässing och en bordsskiva av glas är hetare än någonsin just nu.
Riktigt bra blir det om du hittar ett bord med en så kallad tidningshylla av glas under själva bordsskivan. Då får du nämligen utrymme för både vasen, koppen och fjärrkontrollen uppe på bordsskivan men kan ändå visa upp dina snyggaste Coffee Table-böcker på hyllan under genom glasskivan. En butik med många snygga soffbord är Artilleriet i Göteborg. Bor du långt ifrån så är deras hemsida väl värd ett besök.

Fördelar och nackdelar

Fördelar:  Soffbord i mässing är en tidlös vinnare, materialet har funnits med oss från Art Decó-eran och är lika aktuellt idag.
En glasskiva ovanpå en glasskiva gör att du kan se ner på vad som ligger på den undre hyllan, det är här du kan visa upp dina snyggaste böcker och magasin.

Nackdelar: Glas är snyggt men måste hållas rent med fönsterputs titt som tätt för att inte se dammigt eller smutsigt ut.

PS. Vilken soffa som passar bäst till ett soffbord av glas kan du hitta här.

6 tankar på “Soffbord i mässing och glas”

 1. Jag älskar verkligen den här typen av soffbord och haft flera olika modeller hemma genom åren.
  Personligen kan jag tycka att det går lätt att hitta lite äldre men ofta smått unika bord via siter som Auctionet också.

  Svara
  • Hej Kristoffer,
   jag har gjort lite efterforskning men har tyvärr inte haft någon framgång. Bilden vi använder har enbart syftet att inspirera och det framgår dessvärre inte vart bordet kommer ifrån.
   Jag önskar dig ändå lycka till i jakten.
   Vi släpper snart en artikel om soffbord. Håll utkik efter den.
   /Kristoffer

   Svara

Lämna en kommentar