Vi listar årets tio bästa inredningsdetaljer 2022

– Artikeln innehåller länkar till Jotex & Solhem Inredning

Nu har vi samlat året 2022 bäst designade inredningsdetaljer. Listan innehåller allt både stort och smått och rör sig i prisintervallen 190 kr – 1990 kr. Det är med en förhoppning om att du ska hitta något fint till ditt hem som vi tycker du ska scrolla ner och klicka hem din favorit. Vi behöver alla något tjusigt på bordet eller i hyllan när mörkret faller på.

Här hittar du allt från krukor, bokstöd, korgar, ljusstakar och vaser till lampor, speglar och inredningsdetaljer.

Top 10 bästa inredningsdetaljer 2022

Vasen Celeste

590 kr – Klicka här för att köpa eller se fler bilder

En vit bubblig vas i all sin prakt och enkelhet. Celeste är en organiskt formgiven vas som lyfter dina gröna vänner till nya höjder. Klicka här för att se hela serien Bubbles i sina individuella former och skepnader.

Köp nu

Bokstödet Push

320 krKlicka här för att köpa eller se fler bilder

Vackra bokstöd i form av två starka män. Lyfter inte bara böckerna utan hela bokhyllan ur ett estetiskt perspektiv. De rejäla bokstöden är tillverkade av polyresin och mäter 26,7 cm i höjd.

Köp nu


Vi vill tipsa om fler fina detaljer hos


Korg i keramik från Ferm Living

579 kr – Klicka här för att köpa eller se fler bilder

Denna vackra korg kommer inte bara i en vacker off-white kulör den är dessutom tillverkad helt i kermaik. En form som påminner om att den är handvävd där varje enskild korg är helt unik i sitt slag. Vi rekommenderar att använda denna vackra inredningsdetalj som kruka, fruktskål eller för förvaring i badrum eller kök.

Köp nu

Vasen Vulca Coral

145 kr – Klicka här för att köpa eller se fler bilder

Den höga vasen i mitten heter Vulca och står här bland sina vänner i samma serie som du hittar här. Vasen för tankarna till en rå och orörd natur, till kusten och till havet. Vulca vaser tillverkas helt och hållet för hand i en för varje vas unik form. Inred tillsammans med andra vaser i Vulca serien.

Köp nu

Ljusstaken Molekyl

1550 kr – Klicka här för att köpa eller se fler bilder

Ljusstaken Molekyl är precis vad den heter. Den här fina detaljen till ditt hem formgiven för att påminna om molekyler i mässing har plats för fyra ljus och kan användas som ett set eller som enskilda ljusstakar. Formgivare är ingen mindre än Michael Rem, vars design blev belönad med German Design Award 2017.

Köp nu

Fjäderlampa från EOS

799 kr – Klicka här för att köpa eller se fler bilder

En liten men synnerligen vacker fjäderlampa i beigebrun kulör. Lampan är framtagen med etisk hänsyn till fåglar och är enbart tillverkad av restprodukter. Vid köp av lampan behöver du själv komplettera med sladd. Designer i det här fina fallet är Soren Ravn Christensen.

Köp nu

Dekoration till bordet – LOST

199 kr – Klicka här för att köpa eller se fler bilder

Inte säga något ont, inte se något ont, inte höra något ont. Budskapet som denna vackra bordsdekoration förmedlar är lika vackert som skulpturerna själva. Tillverkade av guldfärgad polyresin.

Köp nu

Kruka från Neytiri

183 kr – Klicka här för att köpa eller se fler bilder

En lugn och rogivande kruka där växten eller blomman blir håret. Barn brukar tycka detta är lika roligt som vuxna, så vilken frisyr väljer du till din kruka? Strukturen på krukan påminner om kalksten och ger en vintage känsla.

Köp nu

Vasen Blowfish

1199 kr – Klicka här för att köpa eller se fler bilder

För in lite sköna vibbar av havet och reven i hemmet. Kombinationen fungerar verkligen fint mellan vatten och växter. Blowfish har en fin glansig lyster och kommer med viss patina. Varje vas är handgjord med mycket stor precision.

Köp nu

Spegel Complete från Broste Copenhagen

1995 kr – Klicka här för att köpa eller se fler bilder

Rund spegel i vackert glas, tunn ram men ändå rejäl och stabil. Luta den mot väggen eller häng den i hallen. Möjligheterna är många med denna vackra designklassiker från Danmark.

Köp nu

Vill du ha mer inspiration till hur du kan inreda i höst och vinter? Klicka här.

Lämna en kommentar